2011. november 21., hétfő

Hoodia P57 fogyókúra, tabletta, gyors fogyás - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

A Hoodia tabletta egy világszabadalom, melyet több gyártó is gyárt. Teljes Dél-Afrikai származási dokumentációval rendelkezik, és az Európai Únió több országában is bevizsgálták, és engedélyezték. (Itt a fényképeken a Belgiumban kapott engedélyek láthatóak a konkrét termékre) A termékkel kapcsolatban a legmeggyőzőbb talán az, hogy ezidáig még egyetlen országban sem tiltották be, és egyetlen állami, vagy független kutatóintézet sem számolt be semmilyen káros mellékhatásról.
A növényt elsőként a jogtulajdonos Phytopharm cég orvosa, Richard Dixey vizsgálta először állatokon, majd önkéntes személyeken, és az eredmények magukért beszéltek, az alanyok jelentős fogyást mutattak a tesztek során.
Azóta a termék kezd elterjedni a világ számos országában, és a visszajelzések egyértelműen pozitívak.
Időközben a média figyelmét is felkeltette, olyan neves, és máskor általában kritikus hírforrások dicsérték, mint az ABC, CBS, BBC NEWS.
Leslie Stahl a CBS hírcsatorna 60 perc című műsorában(2003) a következőket nyilatkozta: "nem volt olyan mellékhatása, mint - furcsa íz, hányinger vagy fibrilláció. Hasonlóképpen egész nap nem voltam éhes, és nem kívántam az ételt vagy az italt. Be kell ismernem, hogy működik" -vallotta be Stahl
Tom Mangold, a BBC 2 tudósítója(2004):
"egyáltalán nem gondoltunk ételre. Az agyunk azt üzente, hogy jól vagyunk lakva. Egy hatalmas csalafintaság volt. A vacsoraidő, ahogy jött úgy el is ment, és mi lefeküdtünk anélkül, hogy ettünk volna valamit. Másnap, egyikünk sem akart, és nem is reggelizett. "
Tehát a tudósok mellett a média is egyértelműen dicsérte, ami nem is csoda, hiszen az elhízás korunk egyik legsúlyosabb népbetegsége, majdnem minden ember szenved tőle előbb-utóbb.
Amennyiben önt zavarják az alább felsoroltak, önnek ajánljuk ezt a terméket: (felsorolásos rész)
A többi fogyasztószer rossz ízű, gyakran gusztustalan állagú
Más fogyúkúrás módszereknél folyamatosan gyötri az éhségérzet, ami telesen elvonja a figyelmét minden másról. -
Ha véletlen sikerül is fogynia valamilyen módszerrel, később már nem bírja tovább az önmegtartóztatást, és visszaesik.
Folyamatos nassolási kényszere van, amit nem mindig tud megállni.
Évről évre többet mutat a mérleg, és hízza ki a ruháit.
Más szerek gyakran indokolatlanul drágák, és rengeteg mesterséges anyagot tartalmaznak.
 
Amennyiben a fent említett problémák közül legalább kettő önt is zavarja, akkor az ön számára a megoldás a Hoodia Gordoni Diet Pluss!
Érkezés: megrendeléstől megkezdett 10-20 nap



Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Az aukció vége: 2011-11-19 18:13
. Hoodia P57 fogyókúra, tabletta, gyors fogyás - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Fontos